Zijn oog rust op ons — Mama on the move

Toen ik een oogje op Jacob had, maar hij niet op mij… troostte God mij met Jesaja 29: dat Zijn gedachten over ons gedachten van vrede waren om ons samen een hoopvolle toekomst te geven. Ik ben soms een beetje een doemdenker, raar want God heeft me al zo vaak laten zien dat Hij niet […]

via Zijn oog rust op ons — Mama on the move

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.